Wat kan Ruud voor u als horecaondernemer betekenen?

Opstarten nieuwe keuken

Bij het starten van een horecabedrijf komt veel kijken en heeft u als horecaondernemer veel ballen in de lucht te houden. Ruud kan u in samenwerking met KH&GA ondersteunen bij de opbouw van de keuken. Met zijn 42-jarige ervaring weet hij als geen ander hoe een keuken efficiënt ingericht moet worden. Hij kan helpen bij materiaalkeuze, keuze van apparatuur, routing in de keuken en verdere inrichting in samenspraak met een keukenbedrijf. Zeker als het gaat om budgetbewaking kan Ruud zijn kennis laten gelden.
Ook in het verdere traject kan Ruud adviseren. Denk aan werving en aansturing van nieuw keukenpersoneel, voorraadaanleg en beheer, inroosteren en wekelijkse controle op de HACCP-regels.

Update bestaande keukenstructuur

Heeft u al een horecabedrijf met een actieve keuken, maar loopt het niet zoals u dat wenst? Ruud kan dan tijdelijk begeleiden zodat de keukenbrigade leert om efficiënt en volgens HACCP-regels te werken.

Menu engineering

Menu advisering

Bij elk type horecabedrijf hoort een menukaart. Aan de hand van uw wensen en type bedrijf kan Ruud een bijdrage leveren, rekening houdend met seizoen en allergenen.

Menukaarten maken

Ruud kan een menukaart voor u maken rekening houdend met seizoen en allergenen. Uiteraard horen hier ook de calculaties bij. Net als begeleiding en uitwerking voor de keuken en de mice en place werkzaamheden.

Impressie van de mogelijkheden